Direct contact: 06 5700 5900

Een dakopbouw in een week?

Hoe dan?

Zo weet je wat je kunt verwachten!

Bij ons verloopt de bouw van een dakopbouw verrassend snel. Voordat je echter besluit, is het begrijpelijk dat je meer wilt weten over de aanpak en alle aspecten ervan.

Het onderstaande overzicht biedt snel inzicht in de efficiënte constructie van een dakopbouw, waarbij het hele proces in een week plaats vindt. Bij de realisatie van een aanbouw zijn diverse stappen betrokken, en als klant snappen wij dat je hier een helder beeld van wilt hebben. Hieronder een overzicht van de verschillende fasen die het proces doorloopt, zodat je goed voorbereid bent op wat je te wachten staat.

Maandag: Plaatsen container en steiger
Maandag of dinsdag: Het dak leegscheppen van grind, mos e.a.
Dinsdag: Stempelen van trap en voorzien van waterbak
Woensdag: Betonboorder, dak volledig open, afzeilen
Donderdag: Plaatsen opbouw
Vrijdag: Dakdekker

De opbouw is dus echt wind/water dicht in één week.
Uiteraard met een knipoog, want we zijn zeker nog wel even bezig met de binnenkant en het aansluiten van de pijperij en dergelijke.

Is de wens dat we ook de afbouw doen? Dan zijn we zeker nog wel 3 weken extra bezig. Check daarvoor https://www.afbouwineenmaand.nl/

Ook in één week een extra verdieping op jouw woning?

Vul de configurator in en vraag een offerte aan.

Stel je dakopbouw samen

De vier stappen naar uw droom opbouw

voorbereidingen-opbouw
Stap 1

Voorbereiding

We zijn eruit! Jij een opbouw met de kwaliteit die het verdient en conform nieuw bouwbesluit, wij weer een leuke opdracht. Wat gaat er na akkoord gebeuren?
Met onze slimme software kunnen we ieder aspect van een gebouw uittekenen en elke bestaande bouwtekening omzetten naar de gewenste onderdelen die we in onze werkplaats zover mogelijk voorbereiden. Zo kunnen we op de bouwlocatie de opbouw heel snel realiseren en is er minder bouwafval.

opbouw-plaatsen--opbouw
Stap 2

Aan de slag

Als alles besteld is, dan is er automatisch ook een plek gereserveerd in de fabriek en dus uitzicht op een verwachte leverdatum. Het gaat nu echt beginnen, de opbouw zit volop in productie!

kraan-plaatsen--opbouw
Stap 3

Kraan & plaatsing

We schreven het al eerder, maar nu gaat het ook echt voor jou/jullie beginnen. Na alle voorbereidingen achter de schermen komen we nu echt op de locatie.

casco-opleveren--opbouw
Stap 4

Casco opleveren

U betaalt alleen het geen wat u wenst. Bent of kent u iemand die zelf “handig” is? Waarom meer betalen dan nodig.

Wat zeggen onze klanten

8139

“Dolgelukkig met het eindresultaat”

"Wij hebben bewust gekozen voor een opbouw. Lekker vertrouwd in onze eigen buurt. Opbouwinéénweek heeft ons goed geholpen, niet alleen de opbouw, maar ook de afbouw. Dank je wel Team! (leuke mensen, mogen jullie trots op zijn)"

Weezenhof Nijmegen
IMG_7894

“Great team!”

Martijn and his team have been an absolute pleasure to work with. They’ve been responsive, collaborative and very professional. The quality of work is top-notch, and they’re really kind people to top it all off. I highly recommend Opbouwinéénweek to anyone looking for a trust-worthy and professional contractor.

Area Schiphol
visual-quote-3

“Perfect, zeker aan te bevelen”

Onze opbouw was een uitdaging, maar het resultaat mag er zijn. Oude dakterras bleek niet voldoende steun te geven. Niets was te gek en ook wij hebben gekozen voor volledige afbouw.

Overamstel, Amsterdam
f92f9095-6256-4029-b9ec-981323748ee8

“Uitbouw van Balkon & Dakopbouw”

Het heeft even geduurd, (Tekeningen, vergunningen, bezwaar, materialen) maar wat een tof resultaat. Opbouwineenweek.nl is ons inziens een betrouwbare aannemer. Die BBQ op ons nieuwe terras houden jullie te goed. Nogmaals bedankt voor alles.

Rustenburgerstraat, Amsterdam