Direct contact: 06 5700 5900

Kant en klare dakopbouw

Laat uw nieuwe dakopbouw binnen één week door ons plaatsen!

Een kant-en-klare dakopbouw, ook wel prefab dakopbouw genoemd, biedt verschillende voordelen:

Snelle Installatie:
   - Een van de grootste voordelen van prefab dakopbouw is de snelheid van installatie. Omdat de onderdelen van tevoren in de fabriek worden geproduceerd, kan de bouwtijd op locatie aanzienlijk worden verkort.

Minder Overlast:

   - Omdat het grootste deel van de bouwwerkzaamheden in de fabriek plaatsvindt, is er minder verstoring ter plaatse. Dit betekent minder geluidsoverlast en minder overlast voor de buurt en de bewoners.

Nauwkeurige Productie:
   - Prefab dakopbouwen worden in gecontroleerde fabrieksomstandigheden gebouwd, waardoor een hoge mate van nauwkeurigheid en precisie wordt gegarandeerd. Dit resulteert vaak in een betere bouwkwaliteit.

 Duurzaamheid:
   - Fabrikanten van prefab dakopbouwen streven vaak naar duurzaamheid. Materialen kunnen efficiënter worden gebruikt, en het bouwproces zelf kan minder afval genereren.

Flexibiliteit in Ontwerp:

   - Ondanks het prefabricageproces bieden veel fabrikanten nog steeds een zekere mate van flexibiliteit in het ontwerp. Klanten kunnen vaak kiezen uit verschillende opties en aanpassingen om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Direct Bewoonbaar:
   - Omdat een prefab dakopbouw snel kan worden geïnstalleerd, kunnen bewoners sneller gebruikmaken van de extra ruimte. Dit kan handig zijn voor mensen die snel behoefte hebben aan extra leefruimte.

Evt geen Tuinverlies:
 
- In tegenstelling tot een aanbouw op de begane grond, vereist een dakopbouw geen verlies van tuinruimte. Dit is vooral waardevol als de buitenruimte beperkt is.Ook in één week een extra verdieping op jouw woning?

Vul de configurator in en vraag een offerte aan.

Stel je dakopbouw samen

De vier stappen naar uw droom opbouw

voorbereidingen-opbouw
Stap 1

Voorbereiding

We zijn eruit! Jij een opbouw met de kwaliteit die het verdient en conform nieuw bouwbesluit, wij weer een leuke opdracht. Wat gaat er na akkoord gebeuren?
Met onze slimme software kunnen we ieder aspect van een gebouw uittekenen en elke bestaande bouwtekening omzetten naar de gewenste onderdelen die we in onze werkplaats zover mogelijk voorbereiden. Zo kunnen we op de bouwlocatie de opbouw heel snel realiseren en is er minder bouwafval.

opbouw-plaatsen--opbouw
Stap 2

Aan de slag

Als alles besteld is, dan is er automatisch ook een plek gereserveerd in de fabriek en dus uitzicht op een verwachte leverdatum. Het gaat nu echt beginnen, de opbouw zit volop in productie!

kraan-plaatsen--opbouw
Stap 3

Kraan & plaatsing

We schreven het al eerder, maar nu gaat het ook echt voor jou/jullie beginnen. Na alle voorbereidingen achter de schermen komen we nu echt op de locatie.

casco-opleveren--opbouw
Stap 4

Casco opleveren

U betaalt alleen het geen wat u wenst. Bent of kent u iemand die zelf “handig” is? Waarom meer betalen dan nodig.

Wat zeggen onze klanten

8139

“Dolgelukkig met het eindresultaat”

"Wij hebben bewust gekozen voor een opbouw. Lekker vertrouwd in onze eigen buurt. Opbouwinéénweek heeft ons goed geholpen, niet alleen de opbouw, maar ook de afbouw. Dank je wel Team! (leuke mensen, mogen jullie trots op zijn)"

Weezenhof Nijmegen
IMG_7894

“Great team!”

Martijn and his team have been an absolute pleasure to work with. They’ve been responsive, collaborative and very professional. The quality of work is top-notch, and they’re really kind people to top it all off. I highly recommend Opbouwinéénweek to anyone looking for a trust-worthy and professional contractor.

Area Schiphol
visual-quote-3

“Perfect, zeker aan te bevelen”

Onze opbouw was een uitdaging, maar het resultaat mag er zijn. Oude dakterras bleek niet voldoende steun te geven. Niets was te gek en ook wij hebben gekozen voor volledige afbouw.

Overamstel, Amsterdam
f92f9095-6256-4029-b9ec-981323748ee8

“Uitbouw van Balkon & Dakopbouw”

Het heeft even geduurd, (Tekeningen, vergunningen, bezwaar, materialen) maar wat een tof resultaat. Opbouwineenweek.nl is ons inziens een betrouwbare aannemer. Die BBQ op ons nieuwe terras houden jullie te goed. Nogmaals bedankt voor alles.

Rustenburgerstraat, Amsterdam