Direct contact: 06 5700 5900
Stap 3

Kraan & plaatsing

We schreven het al eerder, maar nu gaat het ook echt voor jou/jullie beginnen. Na alle voorbereidingen achter de schermen komen we nu echt op de locatie.

De start

In de week van plaatsing starten we met het plaatsen van de container en steiger, maken we het dak schoon en zullen deze verwijderen om zo met de betonzager (indien van toepassing) een sparing voor het nieuwe trapgat te zagen. De nieuwe stelregel wordt geplaatst en wij zijn klaar voor de opbouw.

Op de dag van plaatsen is het feest! Let op, we starten vroeg! Meestal al rond 06:30. Naast de kraan (vergunning voor nodig) die er de hele dag bij zal zijn komt er ook groot transport voor de elementen. Het leuke van deze dag is dat niet alleen jij / jullie blij worden maar wij ook. Elke opbouw die we plaatsen is weer een feestje op zichzelf. Gaaf!

Ervan uitgaande dat alles goed is gegaan betekent dat u een extra verdieping heeft. En dit in een week 😉. De week erna zijn we nog niet weg en leggen we de laatste hand aan de afwerking buiten. Als je wilt dat alles in de puntjes geregeld wordt, dan blijven we nog een paar weken langer.

59005C7A-60FD-4111-8F0A-8B59D63E2802