Direct contact: 06 5700 5900

Meer woonruimte nodig? Ontwerp jouw dakopbouw in Loosdrecht

Laat uw nieuwe dakopbouw binnen één week door ons plaatsen. Vergroot je ruimte, verhoog je comfort!

Stel je dakopbouw samen
Loosdrecht, bekend om zijn schilderachtige meren en natuurlijke schoonheid, biedt een ontsnapping aan de drukte met een scala aan activiteiten en een harmonieuze levensstijl.

Wat te doen:
Loosdrecht staat synoniem voor watersport plezier. Verken de uitgestrekte Loosdrechtse Plassen per boot, kano of paddleboard. De vele jachthavens bieden een sfeervolle plek om te genieten van een maaltijd met uitzicht op het water. Maak ook zeker een wandeling of fietstocht door de omringende natuurgebieden voor een vleugje groene ontspanning.


Nieuwe wijken en woonprojecten:

Loosdrecht koestert zijn karakteristieke uitstraling, maar er zijn ook eigentijdse ontwikkelingen die het wonen in deze idyllische omgeving nog aantrekkelijker maken. Nieuwe woonprojecten richten zich op duurzaamheid en integratie met de natuur, waarbij moderne architectuur hand in hand gaat met het landschap.


Bereikbaarheid:

Ondanks zijn landelijke karakter is Loosdrecht goed bereikbaar. Met de auto bieden de nabijgelegen snelwegen A2 en A27 eenvoudige verbindingen met steden als Utrecht en Amsterdam. Het openbaar vervoer en het uitgebreide fietsnetwerk zorgen voor toegankelijkheid binnen de regio.


Vergroening:

Loosdrecht ademt groen. De uitgestrekte meren, omringd door rietkragen en bossen, bieden een natuurlijke speeltuin voor flora en fauna. Bewustzijn van het behoud van de natuur is zichtbaar in initiatieven zoals water kwaliteitsverbeteringen en het behoud van groene zones.


Loosdrecht biedt niet alleen een oase van rust, maar ook een actieve en natuurlijke levensstijl. Of je nu van watersport houdt, wilt genieten van het buitenleven of gewoon wilt ontspannen aan de waterkant, Loosdrecht verwelkomt je met open armen.

Ook in één week een extra verdieping op jouw woning?

Vul de configurator in en vraag een offerte aan.

Stel je dakopbouw samen

De vier stappen naar uw droom opbouw

voorbereidingen-opbouw
Stap 1

Voorbereiding

We zijn eruit! Jij een opbouw met de kwaliteit die het verdient en conform nieuw bouwbesluit, wij weer een leuke opdracht. Wat gaat er na akkoord gebeuren?
Met onze slimme software kunnen we ieder aspect van een gebouw uittekenen en elke bestaande bouwtekening omzetten naar de gewenste onderdelen die we in onze werkplaats zover mogelijk voorbereiden. Zo kunnen we op de bouwlocatie de opbouw heel snel realiseren en is er minder bouwafval.

opbouw-plaatsen--opbouw
Stap 2

Aan de slag

Als alles besteld is, dan is er automatisch ook een plek gereserveerd in de fabriek en dus uitzicht op een verwachte leverdatum. Het gaat nu echt beginnen, de opbouw zit volop in productie!

kraan-plaatsen--opbouw
Stap 3

Kraan & plaatsing

We schreven het al eerder, maar nu gaat het ook echt voor jou/jullie beginnen. Na alle voorbereidingen achter de schermen komen we nu echt op de locatie.

casco-opleveren--opbouw
Stap 4

Casco opleveren

U betaalt alleen het geen wat u wenst. Bent of kent u iemand die zelf “handig” is? Waarom meer betalen dan nodig.

Wat zeggen onze klanten

8139

“Dolgelukkig met het eindresultaat”

"Wij hebben bewust gekozen voor een opbouw. Lekker vertrouwd in onze eigen buurt. Opbouwinéénweek heeft ons goed geholpen, niet alleen de opbouw, maar ook de afbouw. Dank je wel Team! (leuke mensen, mogen jullie trots op zijn)"

Weezenhof Nijmegen
IMG_7894

“Great team!”

Martijn and his team have been an absolute pleasure to work with. They’ve been responsive, collaborative and very professional. The quality of work is top-notch, and they’re really kind people to top it all off. I highly recommend Opbouwinéénweek to anyone looking for a trust-worthy and professional contractor.

Area Schiphol
visual-quote-3

“Perfect, zeker aan te bevelen”

Onze opbouw was een uitdaging, maar het resultaat mag er zijn. Oude dakterras bleek niet voldoende steun te geven. Niets was te gek en ook wij hebben gekozen voor volledige afbouw.

Overamstel, Amsterdam
f92f9095-6256-4029-b9ec-981323748ee8

“Uitbouw van Balkon & Dakopbouw”

Het heeft even geduurd, (Tekeningen, vergunningen, bezwaar, materialen) maar wat een tof resultaat. Opbouwineenweek.nl is ons inziens een betrouwbare aannemer. Die BBQ op ons nieuwe terras houden jullie te goed. Nogmaals bedankt voor alles.

Rustenburgerstraat, Amsterdam