Direct contact: 06 5700 5900

Meer succes dan nu? Sluit je aan bij onze franchise formule

Succes is een keuze! Join the team.

Word jij de nieuwe franchisenemer van opbouwineenweek.nl?

Als franchisenemer bij opbouwineenweek.nl maak je deel uit van een uniek concept. Samen vervullen we nog meer wensen voor meer ruimte, leef genot & helpen we onze klanten echt met een dikke spaarpot.

Pak jij jouw kans tot meer succes?

Momenteel zijn we sterk vertegenwoordigd in de omgeving Randstad en Flevoland. Echter hebben we vraag uit heel Nederland. Om het juiste servicelevel te kunnen blijven bieden, zien we voor nu mogelijkheden in de volgende omgeving: Amersfoort, Nijmegen, Utrecht, Amstelveen & Den Haag. Woon jij in een van deze omgevingen, laat het ons weten!

Het commitment richting de formule

Om succesvol te blijven en hetgeen wat we doen, uitstekend blijven doen zijn we altijd op zoek naar: Gedreven teamplayers die niet alleen kundig zijn, maar ook netjes werken en niet bang zijn voor succes. We vragen van jou (en je klusmaat) een commitment van minimaal 10 opbouwen per jaar. We leggen je graag uit hoe wij dit samen met jou kunnen realiseren.

franchise-worden-in-de-bouw

Serieuze interesse? hoe nu verder.

Schrijf je in via ons contactformulier, niets geen moeilijk gedoe, alleen even wat basisgegevens zodat wij contact met kunnen opnemen. Wij zijn van het aanpakken, dus bij een wederzijdse "match" vragen we jou direct om betaald 3 maanden mee te draaien in een van onze teams. Je draait dus direct volop mee en leert zo snel hoe onze werkwijze is, vanzelfsprekend leren we ook graag van jou, dus laat het vooral weten als processen nog beter kunnen. Na deze inwerkperiode is er de mogelijkheid om jouw eigen regio te draaien. We verwachten dat je minimaal 10 opbouwen plaatst per jaar. Een gemiddelde opbouw casco duurt 2 weken. Wenst de opdrachtgever ook de afbouw, dan lijkt het ons de juiste route dat jij deze erbij neemt, want uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor de service en garantie, niets is dan prettiger voor de klant dat jij bij hem of haar in de buurt woont.

Verdiensten

Uiteraard tegen de juiste vergoedingen. Dit bespreken we graag met jou (en je klusmaat) bij ons op kantoor. Je zal versteld staan hoe goed we kunnen en willen delen in gemelijke groei en succes.