Direct contact: 06 5700 5900

Een opbouw in één week?

Dit is hoe wij werken

Stap 1

Voorbereiding

voorbereidingen-opbouw

We zijn eruit! Jij een opbouw met de kwaliteit die het verdient en conform nieuw bouwbesluit, wij weer een leuke opdracht. Wat gaat er na akkoord gebeuren?
Met onze slimme software kunnen we ieder aspect van een gebouw uittekenen en elke bestaande bouwtekening omzetten naar de gewenste onderdelen die we in onze werkplaats zover mogelijk voorbereiden. Zo kunnen we op de bouwlocatie de opbouw heel snel realiseren en is er minder bouwafval.

Lees meer
Stap 2

Aan de slag

opbouw-plaatsen--opbouw

Als alles besteld is, dan is er automatisch ook een plek gereserveerd in de fabriek en dus uitzicht op een verwachte leverdatum. Het gaat nu echt beginnen, de opbouw zit volop in productie!

Lees meer
Stap 3

Kraan & plaatsing

kraan-plaatsen--opbouw

We schreven het al eerder, maar nu gaat het ook echt voor jou/jullie beginnen. Na alle voorbereidingen achter de schermen komen we nu echt op de locatie.

Lees meer
Stap 4

Casco opleveren

casco-opleveren--opbouw

U betaalt alleen het geen wat u wenst. Bent of kent u iemand die zelf “handig” is? Waarom meer betalen dan nodig.

Lees meer

Een opbouw in één week?

Dit is hoe wij werken

Optioneel

Casco Plus opleveren

Dit houdt in binnenzijde stuc-klaar opgeleverd (zowel de wanden als het plafond)

Lees meer
Optioneel

Volledige afwerking via onze geselecteerde partners

Wil je gelijk gaan genieten van je geweldige opbouw, dan kunnen we direct doorpakken met het afbouwen van de binnenzijde. Net als bij de opbouw doen we dat precies zoals jij dat wilt. Of je nu een kantoor, badkamer, slaapkamers of een combinatie wilt, we regelen het voor je.

Lees meer